Netcity Telecom SA

Proiectul “Retea Metropolitana de Fibra Optica a Municipiului Bucuresti – lucrari de infrastructura telecomunicatii de aproximativ 20 km resea in Pta Unirii, Bd. Iuliu Maniu, Bd. Ion Mihalache, Calea Vitan.

Descrierea proiectului: In anul 2006, Primaria Municipiului Bucuresti a demarat realizarea documentatiei necesare proiectul NETCITY – reteaua metropolitana de comunicatii care sa ofere integrat servicii de telecomunicatii pentru Municipalitate si pentru terti.

Primaria Municipiului Bucuresti si-a propus ca reteaua metropolitana a Municipiului Bucuresti sa ofere urmatoarele servicii minimale:

Proiectul Netcity este o concesiune de lucrari publice oferita de catre Primaria Municipiului Bucuresti, principala obligatie a Municipalitatii fiind de a pune la dispozitie domeniul public in vederea realizarii retelei. Pentru realizarea, operarea si administrarea retelei NetCity, compania UTI Systems a infiintat o companie de proiect dedicata, Netcity Telecom S.A.. Pe durata contractului, pentru dreptul de concesiune primit, Netcity Telecom va plati Primariei Municipiului Bucuresti, o redeventa de 12% raportata la veniturile obtinute din serviciile de baza.

Reteaua metropolitana de fibra optica este una dintre cele mai mari investitii din Bucuresti, investitia initiala necesara realizarii proiectului, fiind de peste 300 de milioane de Euro. Aceasta investitie va fi recuperata pe intreaga durata a contractului (49 de ani) din veniturile obtinute ca urmare a exploatarii retelei Netcity.

Proiectul are un caracter inovativ, iar prin plasarea infrastructurii pentru sistemele de comunicatii in spatiile special amenajate, Netcity va oferi cetatenilor, Municipalitatii si operatorilor de telecomunicatii avantaje incontestabile, cum ar fi: accesul liber al clientilor la mai multi operatori, un aspect vizual al orasului mult imbunatatit, acces la conexiuni de mare viteza care permit dezvoltarea unor servicii moderne de transmisii de date, controlul asupra infrastructurii de suport pentru telecomunicatii, colectarea unor sume importante la bugetul capitalei.

 

 

Va stam la dispozitie pentru detalii sau oferte personalizate. cere oferta