Despre noi

Toro Tech Construct  SRL este o companie tanara si dinamica, fiind formata din aproximativ 30 de oameni inalt calificati cu vasta experienta in domeniul constructiilor instalatiilor de telecomunicatii. Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Infiintata in 2014, Toro Tech Construct SRL a ajuns astazi o firma de telecomunicatii apreciata de clientii sai deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale acestora. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu furnizorii si producatorii din domeniul sau de activitate.

 

Valori


Credinta: “Nimic fara Dumnezeu” – Acest scurt citat vreau sa reprezinte firma Toro Tech Construct SRL in toate activitatile sale si toate relatiile sale (atat cu clientii/furnizorii cat si cu angajatii proprii) si sper sa ne fie exemplu in drumul nostru viitor.

Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei constructii.

Calitatea: reprezinta o valoare de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.

Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.

Obiective

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Ce ne recomanda


Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al constructiei si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a constructiei, in toate stadiile ei.

 

Sustinem

 

Sisteme Inteligente de Transport

Protectia mediului inconjurator

 

Descarca brosura de prezentare a companiei

 

Va stam la dispozitie pentru detalii sau oferte personalizate. cere oferta